autobedrijf diemen, schadeherstel diemen, autospuiterij amsterdam, apk keuring diemen, bandenservice diemen, auto reparatie diemen, distributieriem vervangen kosten

Over ons

Autobedrijf van Kooten is een autobedrijf in Diemen dat al ruim 30 jaar meedraait in deze branche en daarmee hebben we ruim bewezen dat we een ruime expertise hebben opgebouwd in al die tijd om uw auto vakkundig te onderhouden en repararen. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf zijn de kosten bij ons over het algemeen lager dan bij de dure concurrenten die veel overhead hebben en dit gaat natuurlijk niet ten koste van onze kwaliteit.

Wij vinden het belangrijk dat we een persoonlijke service kunnen verlenen aan onze cliënten en daarmee een duurzame relatie aangaan. Wij beschikken over een professionële werkplaats en  uitgebreide apparatuur. Door onze langdurige ervaring  en deskundigheid proberen we altijd en voor iedereen een goede kwaliteit te leveren.

Bij Autobedrijf van Kooten kunt u  terecht voor onderhoud,  reparatie , schadeherstel  en spuitwerk aan de meest gangbare automerken en spuitwerk van alle voorkomende autodelen. Tevens beschikken wij over uitgebreide ervaring met voorbewerking en spuitwerk van commerciële en huishoudelijke objecten.